Galeria foto descrie prin fotografiile sale activitatea avuta din timpul cursurilor de schi, oferite de  R&J Scoala ski si snowboard copii si adulti din Poiana Brasov

Contact scoala ski snowboard Poiana Brasov

Galerie foto scoala ski si snowboard Poiana Brasov

R&J Inchiriere ski Poiana Brasov va pune la dispozitie echipamente premium de ski si snowboard , la cele mai bune preturi din Poiana Brasov. Desopera R&J - Scoala ski si snowboard copii si adulti.

Echipamente ski de inchiriere  pentru toate nivelurile de la incepatori la VIP / experti ( race ski ) .

De asemenea,  instructorii scolii de ski R&J sunt gata sa va dezvaluie tainele acestui minunat sport de iarna.

Rezerva aici !

Echipa R&J - Scoala ski si snowboard copii si adulti

" Oamenii sunt foarte amabili și profesioniști – instructorul pe care l-am avut, Horațiu, ne-a explicat cu răbdare și bună dispoziție fiecare lucru. Ne-a părut foarte bine că am apelat la un instructor pentru prima zi pe snowboard și, cu atât mai mult, că am ales acest loc. Ne-am bucurat și că școala e aproape de stația de autobuz (Brașov – Poiană) și, chiar dacă nu am mers cu mașina până acolo, am auzit că au cea mai ieftină parcare din stațiune 🙂.24. Februarie 2020, Marina , Bucuresti"

"N-as fi crezut acum 1 luna de zile ca iarna chiar e asa frumoasa! De pe margine totdeauna mi s-a parut rece si friguroasa. Dar acum vad cat e de frumoasa si chiar nu e friguroasa! Roxana a fost cea care mi-a dat incredere in propriile forte si m-a facut sa vad cu alti ochi schiatul. Dupa ce ani de zile am stat la baza partiei urmarindu-i pe copiii mei cum schiaza, m-am hotarat brusc ca e timpul sa ma apuc si eu de schiat. Multumesc intregii echipe R&J Ski School! Chiar ma simt ca intr-o familie ori de cate ori ajung la sediu. Tot personalul este foarte amabil si se asigura ca ai tot confortul cu echipamentul si toate celelalte. Bus-ul propriu care te duce la partie este chiar de un real folos! Multumesc R&J!
22 Februarie 2020 ,Valentina, Bucuresti"
Scroll to Top
Call Now Button