Ski & Snowboard in Poiana Brasov, the best ski resort in Romania

Cateva motive sa iti petreci vacanta de vis in Poiana Brasov

Cateva motive de vacanta in Poiana Brasov

Uneori, din dorința de a evada din stresul cotidian și de a avea o experiență unică, alegem să ne petrecem vacanțele în țări străine. Din pacate nu luam in considerare si că România are nenumarate locuri frumoase de vizitat, care se află la o aruncătură de băț de noi și care, iarna, se transformă în locuri de basm.

Cu siguranță nu există român care să nu fi auzit de Poiana Brașov. Stațiunea turistică se află la aproximativ 14 km de orașul Brașov și găzduiește, anual, mii de turiști. Este recunoscută mai ales pentru pârtiile sale diverse si moderne, dar oferă în plus și multe alte atracții. Sunt multe lucruri de făcut în oraș și Poiana Brașov pe care nu le poți rata dacă îți dorești ca vacanța ta să fie de neuitat.

Ski si Snowboard in Poiana Brasov

Recunoscută în primul rând pentru pârtiile sale, Poiana Brașov este considerată cea mai mare si modernă stațiune de schi din Romania. Toate partiile sunt dotate cu tunuri de zăpadă artificiala, care sunt pornite atunci cand e nevoie si temperaturile permit. La Poiana Brașov se poate schia chiar și pe nocturnă in timpul vacantelor si in weekend-uri , până la ora 18:00 . Scolile de ski dispun de instructori de ski si snowboard calificati si atestati la nivel international .

Centre de inchirieri ski si snowboard

Doriți să va bucurati de vacanta de iarna in Poiana Brasov avand  echipamente de ski si snowboard foarte bune  ? Dacă este așa , atunci echipamentele de închiriere de la R&J  Inchirieri  Schi si Snowboard din Poiana Brasov sunt exact ceea ce cautati . Și încă un plus:  Puteți închiria / rezerva ski-uri online  .  În afară de aceasta, avem o grămadă de beneficii  suplimentare pentru cei care fac rezervare  prin intermediul internetului .  Reduceri substantiale de pana la 20 %  la cursurile / lectiile de ski oferite de scoala de ski  R&J din Poiana Brasov. Asadar, să fie rapid si comod ,  puteți rezerva echipamentul dvs. la centrul R&J 

Ski Service si BootFitting in Poiana Brasov

Personalizare individuala a bocancilor de ski cu cea mai recentă tehnologie

Pentru a face schiul și mai distractiv, este important ca si claparii dvs. de ski să nu te jeneze și să fie bine adaptati pe picioarele tale. Acest lucru nu numai că îmbunătățește confortul, ci și performanța în timpul schiului, deoarece presiunea este transmisă schiului prin intermediul bocancului de schi.

Restaurante , Baruri , Apres Ski
Motive de vacanta in Poiana Brasov
Motive de vacanta in Poiana Brasov

Presupunand că și tu ești ca noi, aerul tare de munte te va trimite cu siguranță la masă. Între plimbările dintre obiectivele turistice din Poiana Brașov, trece pe lista ta și restaurantele. Sunt amplasate în apropierea hotelurilor și te fac să simți din plin spiritul gastronomic românesc. Cele mai multe au specific tradițional, unele dintre ele sunt restaurante vânătorești, iar câteva oferă chiar și program folcloric. Dacă vrei să te răsfeți cu preparate internaționale gourmet, atunci e bine să știi că și gusturile tale vor fi satisfăcute la restaurantele din stațiune.

Centrul de Agrement și Divertisment – POIANA BRASOV
Motive de vacanta in Poiana Brasov

Inaugurat la începutul anului 2017, Centrul de Agrement din Poiana Brașov dispune de un interior de aproximativ 5.000 mp. Activitățile pe care ți le oferă sunt diverse: un club de bowling de 180 de persoane, unul de biliard, o zonă de minigolf, o sală de escaladat și o sală cu jocuri electrice și electronice.

Motive de vacanta in Poiana Brasov

Dacă vii cu copiii, e bine să știi că nu se vor plictisi. Spațiul exterior, de aproape 12.000 mp, este special amenajat pentru ei. Copiii tăi se vor putea distra pe leagăne, într-un complex cu două turnuri și tobogane. Dacă sunt sportivi din fire, pot alege tiroliana sau unul din cele trei complexe de escaladă. Aici există chiar și leagăne pentru persoane cu dizabilități.

Saună și spa
Motive de vacanta in Poiana Brasov

Sigur că hotelurile din Poiana Brașov au pregătit, pentru cei care își doresc să se relaxeze complet, mai multe centre spa și saune. Vremea rece poate amplifica stările depresive și mulți dintre noi resimțim un nivel mai mic de energie. Spa-ul și sauna sunt soluții care îți vor reda pofta de viață și îți vor încărca bateriile pentru următoarea perioadă.

Echitație – Poiana Brasov
Motive de vacanta in Poiana Brasov

Peisajele de iarnă din Poiana Brașov sunt de o frumusețe aparte. Vrei să ți se întipărească și mai bine în memorie? Alege să te bucuri de o experiență unică, admirându-le călare! În stațiune există mai multe centre de echitație. Unele dintre ele oferă și cazare în vilele proprii, posibilitatea de a lua masa în restaurantele lor și organizează chiar și evenimente. Fiecare centru are macar un instructor, așa că nu-ți fie teamă, poți alege un curs pentru începători. Te poți bucura nu doar de călărit, ci și de o plimbare cu sania trasă de cai sau cu atelajul.

Săniuș sau tubing in centru statiunii Poiana Brasov

Îți aduci aminte iernile copilăriei tale, în care mergeai la săniuș cu familia și prietenii? Simte din nou magia copilăriei și alege săniușul în Poiană. Săniușul poate fi periculos, de aceea îți recomandăm să-l practici doar în zonele special amenajate. După câteva ture bune cu sania, nu poți să pleci acasă înainte să încerci și tubingul. Funcționează pe același principiu ca și sania, însă aici cobori pe inele gonflabile. Viteza este mai mare, deci distracția mai intensă. În Poiana Brașov poți opta pentru inele gonflabile de una sau două persoane.

Sigur că o tură de schi sau snowboarding nu e completă fără o oprire la Cabana Postăvarul, si sa gusti din faimosul salam de biscuiti. Pe lângă faptul că poți să te încălzești cu băuturi calde, ceea ce face din acest loc unul deosebit, te poti bucura si de panorama extraordinară pe care o oferă asupra stațiunii.

Zbor cu Parapanta deasupra statiunii

Poate nu ești pasionat de ski sau alte sporturi, însă poți totusi sa admiri natura îmbrăcată în zăpadă printr-un zbor cu parapanta. În stațiune există mai multe centre care oferă această experiență, iar instructorii te vor face să te simți în siguranță.

ATV sau Snowmobile in Poiana Mica

Dacă optezi pentru unul din cele două vehicule, cu siguranță vei avea parte de o plimbare palpitanta prin stațiune. ATV-ul este un mijloc rapid de a vizita întreaga stațiune, iar snowmobile-ul o soluție ingenioasă de a te plimba în mijlocul naturii.

Sperăm ca toate aceste obiective turistice din Poiana Brașov pe care ți le-am prezentat să fie pe gustul tău. Atunci când vei vizita stațiunea, caută să iei tot ce e mai bun din ea și să experimentezi cât mai multe lucruri.


Îți dorim vacanta plăcută în Poiana Brașov!

Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button