Instructor ski in Poiana Brasov

EVITAREA GRESELILOR CARE SE POT FACE DE CATRE INCEPATORI

Pasi de urmat pentru viraje paralele fara greseli – Invata sa skiezi cu un instructor profesionist !
lectii de ski in Poiana Brasov cu instructori de ski profesionisti ISIA
Lectii de ski in Poiana Brasov cu instructori de ski profesionisti ISIA

Puteți învăța teoretic să schiați online, deși ca sa deprindeti miscarile, va trebui să schiați practic în viața reala. Va vom explica tehnicile și mecanica schiului, arătând cum și de ce funcționează. Atunci când este utilizat împreună cu lecțiile de schi reale pe partie, acest lucru poate face ca învățarea tehnicii de ski să fie mult mai rapidă și mai plăcută.

Poiana Brasov cea mai renumita statiune de ski din Romania

Greșelile de bază comise de majoritatea începătorilor de schi
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist

Dacă sunteți incepator în schi, atunci fiecare aspect al experienței dvs. pe zăpadă va prezenta o provocare.

Schiatul se poate dovedi adesea un sport dificil. Efectuat într-un mediu dur, cu o cantitate mare de echipamente potențial incomode și o tehnică ce poate fi dificil de înțeles, schiorii începători fac adesea greșeli!

În acest articol, analizăm erori pe care schoirii debutanti le fac la inceput. Sperăm că, cu aceste cunoștințe, puteți evita să faceți aceste greșeli obișnuite și să vă faceți prima vacanță la schi una de succes.

Dacă puteți lua sfatul nostru și puteți evita aceste erori, sunteți sigur că veti aluneca mai repede decât credeți!

Conditia fizica slaba
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist

Schiatul necesită o combinație de rezistență musculară și cardiovasculară – precum și coordonare, agilitate și forță. În plus, schiul folosește o gamă întreagă de grupe musculare, care adesea nu sunt utilizate pentru nici un alt sport.

Pentru a performa la maxim pe pârtii și pentru a ajuta la prevenirea accidentărilor, asigurați-vă că urmați un plan de exercitii fizice inainte de a veni la ski. Majoritatea regimurilor de fitness la schi implică un amestec de antrenament de bază, forță, agilitate și cardio.

Sosirea la munte cu o formă fizică buna este un mod sigur de a vă asigura că profitați la maximum de fiecare moment pe care îl petreceți pe zăpadă.

Alegerea echipamentului de ski greșit
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist

Pregătirea pentru prima experienta pe ski, se poate simți uneori copleșitoare. Cu o listă lungă de articole de care aveți nevoie și doar o idee vagă despre modul în care funcționează, este ușor să ajungeți la îmbrăcăminte și echipament greșit.

Dacă alegeți îmbrăcăminte pentru schi, asigurați-vă că obțineți îmbrăcămintea termică adecvată necesară pentru condițiile pe care le veți intalni pe pârtia de ski.

După ce ajungeti pe munte, este întotdeauna mai ușor să scoateți o bluza sau un fleece, deoarece este prea cald, decât să cautati sa cumparati inca o bluza pe care să o puneți in caz ca este mai frig!

În plus, asigurarea că veți avea schiurile și claparii potriviti este o altă parte vitală a pregătirii lecției de schi. Dacă alegeți să vă închiriați echipamentul, găsiți un magazin de inchiriat schiuri recomandat, care vă poate ajuta să obțineți cel mai bun echipament de ski pentru nivelul dvs.

La achiziționarea echipamentului de schi, cea mai importantă parte vor fi bocancii / claparii de ski . Asigurați-vă că ascultați asistentul magazinului de schi și că vă încalatati corect – sau vă veți întoarce din nou la prânz pentru a va schimba claparii!

R&J Centru de Inchirieri Poiana Brasov

REZERVARI SCOALA SKI SI SNOWBOARD IN POIANA BRASOV
Schiati cu frică
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist

Prima dată pe schiuri poate fi o experiență înspăimântătoare. Cu două scânduri alunecoase de lemn legate de picioare și puține cunoștințe despre cum să le controlați – este obișnuit să vă simțiți speriați de inevitabilul accident de care ați putea avea parte si să-l suportați.

Cu toate acestea, schiatul cu frică este una dintre cele mai frecvente probleme care pot împiedica noii schiori să progreseze în ritmul pe care îl sperau.

Când vă este frică, este mult mai dificil să absorbiți și să aplicați informațiile de la instructor.

Frica vă poate afecta și performanța fizică. Mușchii încordați te vor împiedica să atingi un nivel ridicat de tehnică de schi.

Când abordați lecția de schi, este important să rămâneți liniștiți și încrezători – deși acest lucru poate fi mai ușor de spus, decât de făcut!

Încercați să vă concentrați asupra aplicării tehnicii pe care instructorul vă învață fără să vă temeți de consecințe. Dacă nu cadeti macar o data inseamna ca poate nu ati incercat suficient de mult , si a cadea este o parte din ski!

Nu incercati sa invatati singuri sa schiati
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Cu o multitudine de informații despre schi disponibile acum online, tot mai mulți schiori incepatori încearcă să învețe cum să schieze singuri , fără lecții.
 • Videoclipurile, articolele și manualele „Cum să schiezi” sunt un supliment extraordinar la orice plan de progres al schiului. Cu toate acestea, ele nu trebuie privite ca un substitut pentru lecțiile de schi – mai ales dacă sunteți începător!
 • Învățarea tehnicii de schi de la un instructor este vitală pentru viitoarea performanță de schi. Tehnica este totul în schi; dacă începeți cu obiceiuri proaste, acestea vor continua să vă tina pe loc si nu veti evolua.
 • Auto-predarea este o sarcină dificilă în schi, datorită provocării de a nu fi capabil să-ți recunoști propriile greșeli. Luând lecții cu un instructor bun, vă veți asigura că învățarea dvs. este pe drumul cel bun de la bun început. A avea o bază bună este totul. Învățarea elementelor de bază despre cum să opriți, să alunecați și să virati, trebuie învățată de la bun inceput corect.
Ascultă instructorul
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Dacă pur și simplu „aluneci” în lumea schiurilor pentru prima dată, va aduce cu siguranță un amestec de emoții. Frica, entuziasmul, confuzia și exaltarea va vor trece prin creier!
 • Prin acest amalgam de sentimente, este adesea dificil să absorbiți sfaturile pe care le primiți de la instructor.
 • Cu toate acestea, menținerea concentrării și menținerea calmului vă vor ajuta mult să progresați.
 • Atentie , învățarea de la instructorul dvs. este cea mai importantă parte a progresului tehnicii dvs. de schi. Dacă țineți cont de acest lucru și absorbiți cât mai multe informații posibil, sunteți pe drumul spre cele mai mari partii de super-schi.

REZERVARI SCOALA SKI SI SNOWBOARD IN POIANA BRASOV

Te lasi pe spate prea mult
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Una dintre cele mai frecvente greșeli pentru începătorii de schi este ca să lasa prea mult pe spate. De fapt, aceasta este o greșeală pe care o veți vedea frecvent la majoritatea schiorilor, indiferent de nivelul de ski
 • Când începeți să alunecați pe pantă, este firesc ca partea superioară a corpului dvs. să rămână pe spate pe măsură ce schiurile alunecă de dedesubt. Acest lucru poate fi denumit „efectul coji de banana”!
 • Dacă te lasi pe spate; vei pierde capacitatea de a controla schiurile pe măsură ce acestea accelerează. Acest lucru se încheie frecvent cu o cazatura , întrebându-te ce ai facut greșit.
 • Obiectivul principal în timpul primei lecții ar trebui să fie acela de a vă asigura poziția de schi de bază și postura corectă, o bază bună pentru viitorul dvs. in schi. Urmăriți întotdeauna să vă mențineți greutatea echilibrată peste mijlocul schiurilor, simțindu-vă ca și cum ați fi înclinat ușor înainte.
 • Dacă puteți evita această greșeală de bază, este posibil să simțiți prima zi de schi mult mai ușoara decât ati anticipat !

Rezumat
 • Primele tale experiențe de schi vor fi întotdeauna provocatoare. Cu atâtea obstacole de depășit, este dificil să te pregătești pentru orice eventualitate.
 • Invatarea corectă a elementelor de bază este fundamentală pentru o primă experiență de schi de succes. Dacă puteți evita greșelile de schi pentru începători de pe această listă, sunteți deja pe cale să vă distrați pe pârtii.
Ce faci la Lecțiile de schi?
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Lecțiile de schi vă vor duce prin diferite exerciții.
 • Lecțiile de schi vă vor prezenta echipamentul folosit la schi, vă vor duce pe partiile potrivite și vă vor învăța să schiați în siguranță.
 • Lecțiile de schi folosesc o mulțime de exerciții și practici diferite pentru a vă ajuta să vă puneți corpul în pozițiile corecte și să faceți mișcările corecte.
Cât durează lecțiile de schi?
 • Lecțiile de schi sunt în general între 2 și 4 ore (deși nu întotdeauna), 2 ore fiind o jumătate de zi și 4 ore fiind o zi întreagă. S-ar putea să nu pară prea mult, dar 4 ore de practica pentru cineva care nu schiază des sau nu a schiat până acum, îl va obosi destul de mult. Se constată adesea că, dacă oamenii fac mai mult de 4 ore, nu mai au energie să schieze corect și tehnica lor suferă.

Tipuri de lecții de schi

În general, există 2 tipuri de lecții de schi : lecții de schi de grup și lecții private.

 • Lecțiile de ski de grup sunt locul în care sunteți plasat într-un grup de oameni care sunt aproximativ același nivel de ski, iar instructorul vă va conduce prin exerciții pe diferite pârtii pentru a îmbunătăți tehnica fiecaruia. Deoarece puteți fi într-un grup mare de oameni cu lecții de grup, instructorul nu va putea să vă acorde atât de multă atenție, iar exercițiile făcute vor trebui să se potrivească în general nevoilor generale ale grupului. Însă, lecțiile de grup pot fi foarte distractive, deoarece a fi într-un grup de oameni poate avea o latură foarte sociabilă.

Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Lecțiile private de ski sunt locul în care aveți un instructor pentru dvs. (sau cu celelalte persoane cu care ați rezervat lecția).
 • Acesta este cel mai rapid mod de a învăța, deoarece veți avea toată atenția instructorului și toate exercițiile vor fi potrivite exact pentru ceea ce faceți. Lecțiile private vor rezolva greșelile imediat ce începeți să le faceți, astfel încât va fi mai greu să capatati obiceiuri proaste.

Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
Invata sa skiezi cu un instructor profesionist
 • Între cele două tipuri de lecții, deși poate exista o diferență mare de preț. Deși lecțiile private ar putea fi ceea ce ați dori să aveți, o mulțime de oameni optează pentru lecții de grup, deoarece se potriveșc mai bine cu bugetul lor.
 • Un ultim lucru de spus despre lecțiile de schi este că este întotdeauna plăcut să dai instructorului tău un feedback la sfârșit, mai ales dacă ai învățat multe.
REZERVARI SCOALA SKI SI SNOWBOARD IN POIANA BRASOV

R&J Ski Team Poiana Brasov

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania
Bootfitting Poiana Brasov - Romania
Bootfitting Poiana Brasov – Romania
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.
R&J Ski rental Poiana Brasov
Scroll to Top
Call Now Button