R&J BootFitting Poiana Brasov Romania, personalizarea claparilor de ski , branturi personalizate, analizab computerizata a piciorului., remedierea problemelor la incaltamintea sport

BootFitting Poiana Brasov Romania

R&J BootFitting Romania

R&J Bootfitting Ski Center

Îmbunătățiți-vă experiența de schi cu R&J BootFitting Poiana Brasov Romania. Echipa noastră R&J calificată este specializată la companiile de renume mondial MasterFit din USA si BootDoc din Austria, în modificări precise pentru clăpari de schi, branțuri de schi personalizate și ajustări specifice sportului. Beneficiați de tehnologia de ultimă oră cu analiza noastră computerizată 3D a piciorului, asigurând potrivirea perfectă pentru confort și performanță maxima. Crește-ți aventura la schi cu soluții personalizate de BootFitting – Calea ta către o plăcere de neegalat pe pârtie

Race Bootfitting in Poiana Brasov of R&J Ski Service

Personalizare bocanci ski si branturi ski in Poiana Brasov

Pentru a face schiul și mai distractiv, este important ca bocancii dvs. de schi să nu te jeneze , și să fie bine personalizati la picioarele dvs. Acest lucru nu numai că îmbunătățește confortul, ci și performanța în timpul schiatului, deoarece puterea este transmisă schiului prin clapar.

Masurarea exacta a piciorului dumneavoastra se face dupa o analiza atenta, brevetata de ultima generatie!

Pentru a găsi bocancul de ski potrivit pentru dumneavoastra, folosim tehnologia de ultimă generație și experiența noastră dobandita la cursurile de specialitate din Austria si Sua, la care specialisti R&J au luat parte. Vă măsurăm picioarele folosind cea mai recentă tehnologie computerizată și, prin urmare, putem determina specificitățile piciorului dumneavoastra, in comparație cu piciorul „mediu” și, prin urmare, vă putem oferi sfaturi clare atunci când vine vorba de recomandarea unui model de bocanc de ski .

Împreună cu serviciul profesionist R&J poate fi găsit rapid și precis bocancul care vi se potriveste. Fiecare picior este diferit – și fiecare model de clapar de schi este unic. Ne ocupam de la alegerea modelului potrivit, la reglarea / modificarea carcasei și producerea de tălpi interioare (branturi) specifice, până la potrivirea cu spumă a ghetei interioare.

bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Bootfitting Poiana Brasov ,
Bootfitting – Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare
R&J Scoala Ski – Inchirieri ski – Bootfitting Poiana Brasov

Cativa pași către un bocanc / clapar de ski perfect

Doriți un bocanc de ski sau snowboard personalizat, pentru a vă satisface nevoile precise si a nu va jena ? Ei bine, vă felicităm pentru că ați ales un model personalizat. Un bocanc / clapar de schi este legătura importantă dintre schior, schiu si partie.

Motiv pentru care nu ar trebui să existe compromisuri.

Este vorba despre potrivirea perfectă pe piciorul dumneavoastra , performanța și confort.

În cinci pași, explicăm cum se poate obține un bocanc / clapar de schi perfect potrivit pe picior:

Măsurarea precisă și analiza piciorului
Poiana Brasov Bootfitting - R&J Ski Center Poiana Brasov.
R&J Ski Center in Poiana Brasov – Scoala Ski si Snowboard
Analiza computerizata 3D a picioarelor

bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Experiența personalului nostru, împreună cu tehnologia computerizată de ultimă generație, oferă o soluție pentru picioarele dumneavoastră. Ambele picioare sunt măsurate utilizând un software special și se notează diferențele față de piciorul „mediu”, ceea ce face ca alegerea modelului de bocanc potrivit pentru dvs. să fie de fapt mai ușoară.

La alegerea modelului potrivit, pot fi luate în considerare specificul în ceea ce privește forma piciorului, lățimea și înălțimea. În același timp, orice puncte de presiune potențiale și zone cu probleme pot fi determinate și excluse în prealabil prin termoformare.

Branțuri adecvate piciorului dumneavoastra

Branturi personalizare in Poiana Brasov - Bootfitting Romania
Personalizare bocanci ski si branturi ski in Poiana Brasov

O pereche de branturi adecvate pentru talpile dumneavoastra oferă suportul optim pentru picioare. Adaptarea, utilizând metoda „1 la 1 imprimare picior”, asigură modelarea optimă a brantului, care oferă cel mai bun confort, stabilitate și transfer de presiune. În același timp, branțurile oferă o distribuție mai bună a presiunii pentru picioare.

Ghete interioare personalizate cu spuma
Ghete interioare de spuna pentru ski si snowboard in Poiana Brasov
Personalizare bocanci ski si branturi ski in Poiana Brasov
bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Gheata interioara a bocancului din spuma si personalizarea termica a carcasei claparului, va asigura performante ridicate.

FOAM+TONGUE BOOTFITTING POIANA BRASOV ROMANIA
FOAM TONGUE – BOOTFITTING POIANA BRASOV ROMANIA

Datorită metodelor de ultimă generație, ghetele interioare de spumă pot fi utilizate în aproape toti bocancii de schi, oferind rigiditate. Ghetele interioare cu spumă oferă o poziție fixă ​​optimă pentru picior și asigură o potrivire unică. Aceste ghete sunt, de asemenea, extrem de robuste și de durabile.

Carcasa bocancului personalizata prin Termoformare

R&J bootfitting Poiana Brasov - Scoala ski si centru inchirieri
R&J bootfitting – Personalizare bocanci ski si branturi ski in Poiana Brasov
bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Cu cat carcasa bocancului de ski se potriveste cat mai fix pe picior, cu atat va asigura un nivel mai ridicat de confort. În bocancii specifici, cum ar fi Fischer Vacuum Fit, carcasa este modelată direct pe forma piciorului dvs. utilizând o procedură termoformabila in cuptor , sau se pot termoforma local in locul cu probleme. Astfel se obține o potrivire exacta cu performanțe ridicate și confort maxim. Procedura poate fi utilizată de mai multe ori și înseamnă că este posibilă remodelarea, dacă se schimbă forma piciorului. Acest lucru garantează o potrivire perfectă 100%, evitând punctele de presiune.

Personalizare individuală

bootfitting insole in Poiana Brasov
Personalizare bocanci ski si branturi ski in Poiana Brasov

Fiecare picior este diferit, motiv pentru care, în timpul fiecărei sesiuni de consultare și reglare a bocancilor, ne luăm timp pentru a ne asigura de nevoile dumneavoastra individuale. Fie că este vorba de ghetele interioare cu spuma, de o carcasa a claparului personalizată sau de inserții montate care sunt potrivite pentru dvs., toate aceste chestiuni sunt luate după analiza piciorului la fața locului în centrul nostru din Poiana Brasov .

Rezervari online aici !

R&J – Bootfitting – Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare

bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania

R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.

R&J Ski Rental Poiana Brasov

R&J Ski School Poiana Brasov

R&J Ski School Poiana Brasov

Scroll to Top
Call Now Button